Disclaimer

Stichting Wehrmachthuisje Someren-Heide stelt het op prijs dat u een bezoek brengt aan haar website. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, is de informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Eventuele regelingen tussen u en derden die op deze site worden genoemd, zijn uitsluitend voor eigen risico en verantwoordelijkheid.

Copyright

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.

Privacy

Stichting Wehrmachthuisje Someren-Heide respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de geldende richtlijnen verwerkt. Stichting Wehrmachthuisje Someren-Heide stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden. Indien u op onze website op een deelknop van social media klikt, is het mogelijk dat dit platform uw gegevens vastlegt. Op dat moment gelden de privacyrichtlijnen van het platform. Dit valt buiten de verantwoordelijkheid van Stichting Wehrmachthuisje Someren-Heide.
Met een bezoek aan het Wehrmachthuisje of een door Stichting Wehrmachthuisje Someren-Heide georganiseerde activiteit, stemt u in dat er foto’s of films worden gemaakt die mogelijk gepubliceerd worden op de website, social media en/of promotieactiviteiten van Stichting Wehrmachthuisje Someren-Heide. Mocht u toch besluiten dat publicatie onwenselijk is, geef dit dan door aan het bestuur van de stichting. Zij zal dan in alle redelijkheid proberen de publicatie ongedaan te maken.