Samen met onze vrijwilligers en sponsoren, hebben we een prachtig Wehrmachthuisje weten te realiseren. Om dit resultaat te kunnen behouden, zullen we continu moeten zorgen dat het de moeite waard is om te bezichtigen. Onderhoud is daarin ook heel belangrijk. Daar zijn natuurlijk ook kosten aan verbonden. Om die te kunnen dragen is het erg belangrijk dat we vrienden en sponsoren hebben die ons daarbij helpen. U kunt zich als particulier of als bedrijf aanmelden om vriend of sponsor te worden. U doneert dan jaarlijks een bedrag aan onze stichting.

Vrienden

Het bedrag dat u jaarlijks doneert als particulier om vriend te worden van de stichting mag u zelf bepalen, maar het minimale bedrag is €10,–. Wij plaatsen daarvoor uw naam op het vrienden- / sponsorenbord in het Wehrmachthuisje en op de website.

Sponsoren

Het bedrag dat u jaarlijks doneert als bedrijf om sponsor te worden van de stichting mag u zelf bepalen, maar het minimale bedrag is €50,–. Wij plaatsen daarvoor uw naam op het vrienden- / sponsorenbord in het Wehrmachthuisje en op de website. De stichting heeft de ANBI status waardoor sponsoring u fiscale voordelen oplevert.

Aanmelden

Let op! Op het vrienden- / sponsorenbord gebruiken we de naam (voor vrienden) of de bedrijfsnaam (voor sponsoren) die u hier opgeeft.

VriendSponsor