Samen met onze vrijwilligers en sponsoren, hebben we een prachtig Wehrmachthuisje weten te realiseren. Om dit resultaat te kunnen behouden, zullen we continu moeten zorgen dat het de moeite waard is om te bezichtigen. Onderhoud is daarin ook heel belangrijk. Daar zijn natuurlijk ook kosten aan verbonden. Om die te kunnen dragen is het erg belangrijk dat we vrienden en sponsoren hebben die ons daarbij helpen. U kunt zich als particulier of als bedrijf aanmelden om vriend of sponsor te worden. U doneert dan jaarlijks een bedrag aan onze stichting.

Vrienden

Het bedrag dat u jaarlijks doneert om vriend te worden van de stichting mag u zelf bepalen, maar het minimale bedrag is €20,–. Wij plaatsen daarvoor uw naam op het vriendenbord in het Wehrmachthuisje. Bovendien heeft u 1x per jaar recht op gratis toegang tijdens de inloopdagen voor 2 personen.

Aanmelden

Let op! Op het vriendenbord gebruiken we de naam die u hier opgeeft.

    Ik wil geen vermelding op het vriendenbord

    Sponsoren

    Regelmatig hebben we projecten waarvoor we materiaal of geld nodig hebben om het te kunnen realiseren. Mocht u zo’n project steunen, dan plaatsen wij uw (bedrijfs)naam op het sponsorenbord in het Wehrmachthuisje. Vraag naar de lopende projecten en de mogelijkheden.